Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@19:43:26 GMT

اعتراض مراکش بخاطر اشتباهات داوری

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۰۷۶۷۱

فدراسیون فوتبال مراکش اعتراض رسمی خود به اشتباهات داوری علیه این تیم در دو دیدار برابر اسپانیا و پرتغال را به فیفا ارائه داد. ناطقان: به نقل از  الوسط، تیم‌ ‌ملی فوتبال مراکش در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه در گروه مرگ با تیم های پرتغال، ایران و اسپانیا همگروه بود.
تیم‌ ‌ملی فوتبال مراکش برابر ایران و پرتغال تن به شکست داد و در دیدار برابر اسپانیا هم به تساوی دست پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با وجود  این تیم آفریقایی در گروه خود چهارم شد اما عملکرد خوبی از خود نشان داد.
هواداران تیم ملی فوتبال مراکش به همراه بازیکنان و کادر فنی این تیم به شدت از عملکرد داوری اعتراض دارند و براین باور هستند که اشتباهات داوری در دو دیدار برابر تیم فوتبال پرتغال و اسپانیا به ضرر این تیم شد.
فدراسیون فوتبال مراکش ویدئویی از  اشتباهات تاثیر گذار بر ضد این تیم در دو دیدار برابر اسپانیا و پرتغال را آماده کرد و به فیفا فرستاد تا اعتراض رسمی خود را به اشتباهات داوری که علیه این تیم بود نشان دهد.
به گزارش ایسنا،  نه تنها مراکش ،‌ بلکه  تیم‌ ‌ملی فوتبال  ایران هم نسبت به اشتباهات داوری در این گروه اعتراض دارد و به نظر می‌رسد که فیفا علاقه ای به صعود تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران و مراکش به دور بعد نداشت و همین باعث شد تا اشتباهات به سود پرتغال و اسپانیا باشد.
منبع: ایسنا برچسب ها: مراکش ، اشتباهات داوری ، جام جهانی 2018

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مراکش اشتباهات داوری جام جهانی 2018

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۰۷۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الکلاسیکوی قلابی: تکل، خطا، اعتراض و ...کات!

به گزارش ورزش سه از نبرد دو تیم پرمهره و قدرتمند سپاهان در چمن هوار ورزشگاه آزادی و جو فوق العاده ای که با حضور نزدیک به 50 هزار نفر برای یک بازی جذاب آماده شده بود و در هوایی که لذت فوتبال بازی کردن را دوچندان می کرد  یک نمایش گلادیاتورگونه با کلی اعتراض و درگیری و تکل  خشونت دیده شد و در واقع فوتبالی در کار نبود.

این بازی احتمالا از آن مسابقاتی است که شاید اگر جریان بازی را دقیق محاسبه کنند عدد حیرت انگیزی پیش روی آمارگران بازی های فوتبال باشگاهی قرار خواهد گرفت چرا که این فوتبال پر از خطا ، اعتراض و درگیری بود و بارها و بارها از جریان افتاد.

بیژن حیدری در این بازی 34 بار به نشانه خطا سوت زد؛ 20 تا علیه سپاهان و 14 بازی علبه پرسپولیس .او از کارت زردش زیاد استفاده نکرد اما دو تا قرمز داد  و بارها سعی داشت با لبخند یا حتی تشر بازیکنان را متقاعد  کند که تصمیماتش درست بوده است.حیدری هم با سوت های متعدد نقش پررنگی در تخریب جریان این بازی داشت چرا که به قصد مدیریت بازی از هیچ برخوردی نمی گذشت و سوت می زد.

با این وجود بیشتر از آنچه  تیم داوری مقصر باشد بازیکنان و کادر فنی دو تیم مقصر بودند که با آن یال و کوپال و آن توانمندی چنین فوتبالی ارائه کردند که  فقط دو شوت داخل چاچوب داشت ( سهم هر تیم یک شوت) و دروازه بان‌ها راحت ترین بازیکنان میدان بودند!این اتفاق در حالی رخ داد که شهریار مغانلو و رضا اسدی دو گلزن برتر لیگ در ترکیب سپاهان به میدان رفتند و این سوی میدان بازیکنانی مثل عالیشاه ، ترابی و اورونوف حاضر بودند که انگار تمام خلاقیت شان از آنها گرفته شده بود و خیلی سخت از دام مدافعان حریف آزاد می شدند.

سپاهان و پرسپولیس در فصول اخیر به لحاظ سبک بازی مالکانه و  پویا مبتنی بر متد پیشرفته فوتبال روز دنیا سطح خود را از سایر تیم های لیگ برتر جدا کرده اند اما در این مسابقه  انگار فوتبال از حافظه بازیکنان دور شده بود و تکل ، خشونت ، درگیری و اعتراض جایش را گرفته بود.

این مسابقه سال هاست به به الکلاسیکوی فوتبال ایران مشهور شده اما درر تاریخ الکلاسیکو کمتر مسابقه ای پیدا می کنید یا هرگز پیدا نخواهید کرد که 34 خطا داشته و فقط دو شوت به دروازه ها زده شده باشد.

واقعیت اینکه این فوتبال  با این همه ستاره درون زمین در شان دو تیم قدرتمند لیگ نبود و با اینکه می توان در آن رد پای بسیاری از جزئیات تاکتیکی را پیدا کرد اما تاکتیک‌ها بیشتر در جهت خنثی کردن حریف به کار گرفته شده بود و خبری از فوتبال کنش گرا نبود و  فقط واکنشی دنبال می شد.

محمد قراگزلو

دیگر خبرها

  • علیپور در بازی 6 امتیازی بیرون رفت
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • جام جهانی از تمام داوران فوتبال ایران گرفته شد | اعتراف مهم افشاریان؛ بله ما نتوانستیم
  • کناره‌گیری مارک کلاتنبرگ از شغل جنجالی در ناتینگهام فارست
  • یک ایرانی در نیمه نهایی چمپیونز لیگ
  • آغاز اردوی تیم ملی فوتبال هفت نفره بعد از یکسال
  • الکلاسیکوی قلابی: تکل، خطا، اعتراض و ...کات!
  • قضاوت تیم داوری ایران در فینال جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا